| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (9) « First ... 7 8 [9] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Chat, Razgovor ugodni naroda...
|
![]() |
| rahela |
Posted: March 19, 2008 01:40 pm
|
|
pravi clan ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Member No.: 186 Joined: July 21, 2006 |
Nikad čula, užas što se sve neće pojaviti
-------------------- "Sve mogu u Onome koji me jača." (Fil. 4,13)
|
| Dvocvijet |
Posted: March 19, 2008 10:41 pm
|
|
ozbiljan clan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 444 Member No.: 10 Joined: February 10, 2006 |
Uh..., ne znam bas nista o tome. Mozda nesto saznam pa ti javim...
-------------------- 'Zivot svoj kao zrtvu ugodnu, tebi Boze na tvoj oltar prinosim...'
Uspjevam li? Ne znam, provjerite! |
| dominik |
Posted: March 21, 2008 03:21 pm
|
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
Hm... cini se da to ima veze s emo/goth pokretom. Uglavnom depresivna subkultura koja izjeda sama sebe i mrzi svijet.
A za ove "cyber patuljke" jos nisam cuo. Da li je ona uvaljana u wiccu i okultno? Jer ponekad to ide zajedno i koliko ima godina? -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| vale |
Posted: March 23, 2008 03:29 pm
|
|
post majstor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 244 Member No.: 23 Joined: March 27, 2006 |
Ima 18 godina i zove se Lorena. Da imas pravo cini se da je u emo pokretu. O tome sam nasla vise informacije na webu. Hvala svima.
|
| vale |
Posted: April 08, 2008 12:53 am
|
|
post majstor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 244 Member No.: 23 Joined: March 27, 2006 |
Pozdrav svima. Kak ste kaj? Moram priznati da mi nedostajete
Svake godine planiramo ici u Hrvatsku i nista. No mozda je ipak to ova godina Poznaje li netko od vas brata Deana koji vodi Crkvu u Kriskoj ulici na Borongaju? Imam broj njegovog mobitela i cak sam ga mislila nazvati dok budem imala malo vise kredita na mobitelu, ali iskreno malo se bojim prvog kontakta. Nece li misliti da sam malo cudna sto ga zovem? Voljela bi znati nesto vise o toj crkvi. Mozda i poznajem nekoga od clanova |
| Dvocvijet |
Posted: April 19, 2008 09:32 pm
|
|
ozbiljan clan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 444 Member No.: 10 Joined: February 10, 2006 |
Ne znam odgovore na tvoja pitanja, ali me to ne prijeci da te pozdravim
Jako mi je drago sto ne odustajes od nas Nadam se da ces navratiti malo cesce pa da malo pokrenemo onu diskusiju o braku. Siguran sam da imamo mnogo toga za podijeliti jedni drugima. Bozji blagoslov zelim! -------------------- 'Zivot svoj kao zrtvu ugodnu, tebi Boze na tvoj oltar prinosim...'
| vale |
Posted: April 25, 2008 08:18 pm
|
|
Pozdrav i
|
| vega |
Posted: March 11, 2009 09:36 pm
|
|
bebica ![]() Group: Members Posts: 4 Member No.: 560 Joined: March 11, 2009 |
jel ima koga da se interesira za ovaj forum??! ljudi, dali ima VJERNIH??
P.S. i zašto mi je status : "bebica"??! hehehe, ma šalim se , to je ok! takav sam po prirodi... |
| Joshua |
Posted: March 14, 2009 02:12 pm
|
|
bebica ![]() Group: Members Posts: 1 Member No.: 561 Joined: March 14, 2009 |
Pozdrav!Mene takodjer zanima zašto je ovaj forum već dugo vremena neaktivan,tj. članovi kao da su izgubili volju za sudjelovanjem.Na jednom takodjer protestantskom forumu se pojavio problem sa odgovaranjem na postove,a ovdje gdje je to moguće i sve funkcionira,čak nitko i ne piše.Ajmo ljudi malo aktivirat se
|
| Dvocvijet |
Posted: April 06, 2009 12:17 pm
|
|
Naravno. Najbolji nacin je isprovocirati temu - tko god zeli pokusati oziviti ovo mjesto najbolje sto moze uraditi je postaviti pitanje na koje ce netko pozeljeti odgovoriti :-)
-------------------- 'Zivot svoj kao zrtvu ugodnu, tebi Boze na tvoj oltar prinosim...'
| dominik |
Posted: May 17, 2009 04:22 pm
|
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
Ma volje je ponestalo već dugo, dugo. Mislim da je to i prirodni tijek stvari.
Ja nisam imao neko vrijeme interneta, pa neko vrijeme volje, pa onda bio aktivan na drugim mjestima, radeći neke druge zadaće i tako, život prolazi. Ovaj forum ako se ne varam nisam ni nikad namijenio za međukršćansko druženje, već više neku formu evangelizacije. I kada to nije uspjelo, onda sam nekako odustao od svega. Ali ako vi želite ovdje međusobno razgovarati i družiti se - ja nemam ništa protiv - dapače! -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| vega |
Posted: May 24, 2009 01:46 pm
|
|
bebica ![]() Group: Members Posts: 4 Member No.: 560 Joined: March 11, 2009 |
pozdraf svima!
eto mene opet, samo da kažem da me nema ovdje tako dugo jer sam se reg. na "krscanstvo.net" tak da sam uglavnom tamo...a osim tog, tražio sam ime ovog foruma jako dugo, i nikako da ga se sjetim...i sada sam naišao na nj nenamjerno, tražio sam jedan video na temu biblija vs. kurana, i eto me ovdi. došo sam da pozdravim i zaželim vam Božji blagoslov. tko zna kad ću opet nabasat (osim ako ga nespremim u bookmarks), al budući da rušim win. jako često ni to nije sigurno. kako god, pozdraf svima! =) |
Pages: (9) « First ... 7 8 [9] |
![]() ![]() ![]() |