| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (9) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Chat, Razgovor ugodni naroda...
|
![]() |
| dominik |
Posted: February 06, 2006 09:15 pm
|
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
Kada imate višak vremena ovdje možete razgovarati sa kolegama forumašima o čemu god želite...
-------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| freya |
Posted: February 09, 2006 09:18 am
|
![]() napredni clan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 106 Member No.: 2 Joined: February 07, 2006 |
Mogu li ti razgovori biti i o temama izvan kršćanstva?
-------------------- Molim strpljenje! Nisam dovršena, Bog još uvijek radi na meni!
|
| dominik |
Posted: February 09, 2006 10:46 am
|
||
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
da. namjenio sam sekciju "Krscanstvo" (forumi Biblija, Teologija, Zivot vjere etc.) da bude za vjerske teme dok sekcija "Ostalo" je slobodna za bilo kakve teme. Kao i forum "Druzenje". A ovaj topic za bilo kakve razgovore -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
||
| cubela |
Posted: February 11, 2006 07:01 pm
|
![]() post majstor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 340 Member No.: 5 Joined: February 07, 2006 |
Cudim se kada se prikljucim na forum da mi se pokazu naslovi poput ovih:
Beograd, Srbija, Herceg Novi, Narodna muzika, Novi Sad pa se pitam: Sto je sad ovo, gdja sam to ja zalutao - u Paracin( Sumadija) ili Valjevo? Stoga, molim nekoga da mi se pojasni zbog cega to i mora li tako biti? Zahvalan, vas brat Cubela. -------------------- "... da slucajno ne bude medju vama svadje, zavisti, nabrusenosti, suparnistva, kleveta, ocrnjivanja, obijesti i nereda" (II Kor 12, 20 b)
|
| dominik |
Posted: February 11, 2006 09:14 pm
|
to sto pise izmedju IZR814 i onih gumba "help", "home", "search"...itd
su reklame i nemoj se obazirati na njih niti klikati -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| freya |
Posted: February 27, 2006 07:06 pm
|
![]() napredni clan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 106 Member No.: 2 Joined: February 07, 2006 |
Ja nemam tih gumbića
-------------------- Molim strpljenje! Nisam dovršena, Bog još uvijek radi na meni!
|
| fratar |
Posted: May 16, 2006 06:43 pm
|
![]() Očev miljenik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 249 Member No.: 27 Joined: April 02, 2006 |
Dragi bratiću jesi li primio PM?
-------------------- Nitko ne može biti toliko zločest, koliko ja mogu biti dobar.
|
| fratar |
Posted: May 18, 2006 07:23 pm
|
![]() Očev miljenik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 249 Member No.: 27 Joined: April 02, 2006 |
Čitam: 1 anonimni member.
baš fora što se može skriti tko to želi. -------------------- Nitko ne može biti toliko zločest, koliko ja mogu biti dobar.
|
| dominik |
Posted: May 18, 2006 08:22 pm
|
Abigajila Posting in forum: Teologija
cubela Posting in forum: Sveto Pismo fratar Posting in forum: Teologija raki Posting in forum: Sveto Pismo Veroljub Posting in forum: Sveto Pismo kako li smo veceras maljivi -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| fratar |
Posted: May 18, 2006 08:35 pm
|
da, al što se ti brate skivaš?
-------------------- Nitko ne može biti toliko zločest, koliko ja mogu biti dobar.
|
| fratar |
Posted: May 18, 2006 08:37 pm
|
sad se još netko skriva:
2 anonimna membera -------------------- Nitko ne može biti toliko zločest, koliko ja mogu biti dobar.
|
| dominik |
Posted: May 18, 2006 08:40 pm
|
||
imam ja svojih razloga... @ abigajila -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
||
| fratar |
Posted: May 18, 2006 08:53 pm
|
evo 11 sudionika na forumu,
do sada najviše. -------------------- Nitko ne može biti toliko zločest, koliko ja mogu biti dobar.
|
| dominik |
Posted: May 18, 2006 08:54 pm
|
guzva..
-------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| raki |
Posted: May 18, 2006 09:00 pm
|
![]() pravi clan ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Member No.: 15 Joined: February 15, 2006 |
Supruga mi se vec ljuti sto cu opet kasno spavat.
|
Pages: (9) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |