| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
|
| Pages: (6) « First ... 4 5 [6] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Pitanja za admine i modove
|
![]() |
| Veroljub |
Posted: March 29, 2007 12:15 am
|
||
![]() sluga Božji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 376 Member No.: 36 Joined: May 12, 2006 |
Ako si čitala moj post, mogla si videti da ja nigde u njemu nisam tražio da se tema "otključa"!? -------------------- [SIZE=1][SIZE=7]Gal.1:11-12
Ali vam dajem na znanje, braćo, da ono jevanđelje koje sam ja javio, nije po čoveku. Jer ga ja ne primih od čoveka, niti naučih, nego otkrivenjem Isusa Hrista. |
||
| Zver |
Posted: March 29, 2007 03:33 pm
|
|
pocetnik ![]() ![]() Group: Members Posts: 29 Member No.: 417 Joined: February 28, 2007 |
Veroljube, sad ti ne uvijaj.
Ako mi imas nesto reci, reci. Pozdrav! |
| Veroljub |
Posted: April 01, 2007 10:50 pm
|
||
![]() sluga Božji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 376 Member No.: 36 Joined: May 12, 2006 |
Rekao sam ti na PM! -------------------- [SIZE=1][SIZE=7]Gal.1:11-12
Ali vam dajem na znanje, braćo, da ono jevanđelje koje sam ja javio, nije po čoveku. Jer ga ja ne primih od čoveka, niti naučih, nego otkrivenjem Isusa Hrista. |
||
| Feba |
Posted: August 28, 2007 01:04 pm
|
![]() slobodna u Kristu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 486 Member No.: 6 Joined: February 08, 2006 |
Nakon što je server napadnut, izgubili su se neki smajlići a i ikonice članova.
Sva pitanja, komentare i prijedloge u vezi administratorskih i moderatorskih izjava i cinidba molim u topic: pitanja za admine i modove ![]() |
| dominik |
Posted: May 17, 2009 04:40 pm
|
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
Pitanje za kolege administratore i drage članove, ostaviti forum na aparatima ili ugasiti?
Izjasnite se, jer ovo smatram i vašim djelom i ne želim bez vas djelovati. -------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
| Dvocvijet |
Posted: June 24, 2009 12:22 pm
|
|
ozbiljan clan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 444 Member No.: 10 Joined: February 10, 2006 |
Glasam za ostanak foruma & pozivam na zajednicki napor da ga ponovo uhodamo. Ne treba puno, podloga je kvalitetna, teme su dobre, trebalo bi samo malo obici po forumima i "dignuti prasinu" :-)
Mislim da svatko od nas nakon ovolike pauze ima sto za reci! Hvala na razumijevanju, Dominik! -------------------- 'Zivot svoj kao zrtvu ugodnu, tebi Boze na tvoj oltar prinosim...'
Uspjevam li? Ne znam, provjerite! |
| dominik |
Posted: October 11, 2009 10:54 am
|
![]() Sluga Gospodinov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 470 Member No.: 1 Joined: February 06, 2006 |
OK, neka stoji.
-------------------- ![]() Ne propovijeda li mudrost i ne diže li razboritost svoj glas? Navrh brda, uza cestu, na raskršćima stoji, kod izlaza iz grada, kraj ulaznih vrata, ona glasno viče: "Vama, o ljudi, propovijedam i upravljam svoj glas sinovima ljudskim." Izr 8,1-4 |
Pages: (6) « First ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |